Internet Scrabble Club

Īnregistrare Internet Scrabble Club

Forgot your password?

Alege o "porecla" sau un nume de utilizator pe care īl vei folosi pentru conectarea la server-ul Internet Scrabble Club. Aceasta poate sa contina litere si numere, dar nu mai mult de zece caractere. Alege-ti o "porecla" care sa te satisfaca deplin, caci nu vei putea s-o schimbi pe viitor iar deschiderea unui cont nou va fi dificila

Alege o porecla I.S.C. :  

Alege o parola(si tine-o minte!) :  
Adresa de email :  


Conectāndu-te, intri īntru-un Club Privat de Scrabble ! Se cere membrilor se se comporte ireprosabil si sa respecte drepturile celorlalti tot timpul si īn orice conditii.

NOTA : Regulile ce urmeaza nu sunt exhaustive īn ceea ce priveste comportamentul īn Club; totusi, cele ce urmeaza sunt considerate ca inacceptabile si vor fi sanctionate imediat :

1. Alegerea unei "porecle" continānd mesaj trivial sau sexual īn mod vadit.

2. Limbaj trivial sau ofensator folosind folosind facilitatile de comuncare oferite de ISC.

3. Trimiterea excesiva de cereri de "match", "abort" , "adjourn" sau a mesajelor.

4. Īncercarea de a comunica sau de a juca cu un membru care este pe lista ta neagra (noplay) sau pe a carui lista te afli.

5. Orice actiune īn vederea cresterii coeficientului (rating) tau, sau al altui membru, īn mod artificial.

6. Ajutarea unui membru al carui meci īl observi, chiar cānd acesta joaca īmpotriva unui computer.

7. Folosirea programelor de anagramare īn timpul meciului. Īn cazul īn care banuiesti oponentul ca ar folosi un astfel de program fa cunoscut acest lucru unui administrator sau arbitru dar nu-l agresa īn nici un fel pe acesta.

8. Deconectarea intentionata īn timpul meciului īntr-o pozitie defavorabila, refuzul reluarii unui meci intrerupt, cedarea jocurilor īn mod repetat.

NOTA: Nu exista nici o regula stricta īmportiva folosirii dictionarului īn timpul unui meci. Totusi, anumiti jucatori considera acest lucru ca fiind lipsit de etica. ISC nu admite folosirea comenzii "check" īn timpul meciului, dar listele cuvintelor de 2, 3 si 4 litere sunt disponibile "on line".